Äntligen har ni möjlighet att köpa en helt nybyggd fräsch lägenhet i vackra Skärhamn. Nära allt och med underbar omgivning , i anslutning till södra infarten, byggs detta område.

Här får ni ett boende som passar alla, både små och stora! Unga par, barnfamiljer med små och större barn och även ni som är lite äldre och vill byta till ett praktiskt, snyggt, underhållsfritt och skönt boende kan få era behov och höga önskemål uppfyllda!

I bostadsrättsföreningen med 40 modernt designade, ljusa lägenheter i varierande storlek (63-99 kvm) kommer det att finnas allt ni behöver i form av övernattningslägenhet, egna parkeringsplatser, garageplatser, grillplatser, cykel- och barnvagnsförråd. I området Nordviksberg planeras även en ny förskola att byggas.

Husen är arkitektritade och lösvikesbyggda med hög standard och med tanke på miljö och livskvalité. Gemensam bergvärme ger låg uppvärmningskostnad, bra för både miljö och plånbok! Alla lägenheter utrustas med senaste teknik för tv,tele och datateknik, i form av Telia fibernät.

Genomtänkta lösningar och ett välplanerat bygge utan onödiga mellanhänder och administration syns både i prissättning och sedan den låga månadsavgiften. Allt detta utan minsta avkall på kvalité.

Utemiljön och husens ut- och insida följer en konsekvent tråd. Den utvändiga panelen är obruten. Fönstren är spröjsade och aluminiumbeklädda utvändigt vilket innebär många underhållsfria år. Balkonger är frihängande, utan störande stolpar. Betongbjälklag mellan våningarna ger en väldigt stabil känsla och god ljudisolerande effekt.

Invändigt är takhöjden 2.5 meter samt fönstren större än normalt vilket ger rymd och fint ljusinsläpp. Fönsterbänkarna i marmor förstärker den stilrena designen och visar ytterligare en gång på hög kvalité vad gäller material . Samtliga väggar och innertak är slätspacklade vilket ger ett lugnt och stilfullt uttryck. De slätspacklade ytorna gör det lätt att måla om eller tapetsera när det är dags för det, efter många år eller helt enkelt när du vill ha en förändring. Golven är genomgående ekparkett.

Både kök och badrum är designade för ett aktivt liv där man har allt man behöver och lite till. Alla vitvaror är av märket Siemens och gäller med 5 års garanti! Vedum kök och bad står för inredning i lägenheterna. Det helkaklade badrummet är utrustat med egen tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk med överskåp.

Att bo i en bostadsrätt innebär att ni tillsammans med övriga boende äger mark och byggnader och alltså gemensamt bestämmer över ekonomi och förvaltning i föreningen. Engagemanget skapar sammanhållning och trivsel samtidigt som kostnaderna kan hållas låga.

Mycket kunskap, erfarenhet och engagemang har lagts ner i detta bostadsområde. Vi är övertygade om att ni kommer hitta ett boende som passar just er och som ni kommer trivas i under många år framöver.

Svenska Designhus
A&Co Arkitekter
BBC - Bra boende centralt
Tjörns Sparbank